Massimo Perugini

Acasa / juriu / Massimo Perugini
Massimo Perugini

Domnul Massimo Perugini s-a nascut si a studiat la Roma. Dupa terminarea studilor s-a alăturat companiei Balletto di Roma condus  de Franca Bartolomei și Walter Zappolini.

In acelasi timp, si-a continuat pregătirea profesionala mergând să studieze stilurile Alvin Alley, Matt Mattox și Jose Limon.

După  scurt timp, s-a alăturat companiei lui Lindsay Kemp și a rămas acolo timp de aproximativ un an, urmând o educație în improvizația de teatru și dans. A  lucrat cu diverse companii pentru proiecte coregrafice în Italia și în străinătate ca Euroballetto, Indepdi, Momboye Company, Company Le Blanc, Akram Khan, Ultima Vez Wim Vandekeybus și mulți alții.

A colaborat pentru diverse proiecte cu teatre precum Stadttheater din Graz Austria, Germania Stadttheater Giessen, Stadttheater Frankfurt Germania, Belgia etc. Arcatheater.

este Director Artistic al Centrului de formare profesionala CDMA, al Programului de dans contemporan SCDP si coregraf al Ofbalance Contemporary Ballet

Fost Director al Academiei MAS in Milano, Director Artistic  al dansatorilor STEALM, domnul Perugini este lector la  CDT contemporary dance theater si TAP WALL, membru al jurilului in diverse concursuri nationale si internationale.

Profesor și coregraf de dans contemporan, teatru – dans, improvizație, contact, floorwork în multe centre academice din Italia și din Europa.